Praktičnost krovnih šatora

Mislim dakrovni šatoripraktičnost je vrlo visoka, u stvari, krovni šator nije praktičan, uglavnom zavisi od toga da li vam se sviđa ili ne, krovni šator je uglavnom instaliran na krovu automobila, njegova kutija za odlaganje je vrlo pogodna za otvaranje, mnogo bolja od thešator za kampovanjeizgrađena na zemlji.Ako želite kampirati, morate se odvesti.Kada dođete do kampa, potrebno je samo 1 minut za postavljanje krovnog šatora.

He48bc602dc5a42b1bd5b73e9eea4c4558
Još jedna prednost krovnog šatora je prevencija od insekata, jer je šator na tlu blizu zemlje, pa će se ponekad u šator upeti neki insekti koji izazivaju strah kod ljudi, a krovni šator je na određenoj udaljenosti od zemlje, općenito zmije, insekti i pacovi mravi se teško približavaju.

3111
Ako kampiramo po kiši, kada ima vode na tlu, običan šator je teško postaviti, ali krovni šator ne brine o problemu s vodom, direktno parkiramo i onda možemo kampirati.

Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd. je jedan od vodećih proizvođača vanjskih proizvoda sa 20 godina iskustva u ovoj oblasti, specijaliziran za dizajniranje, proizvodnju i prodaju proizvoda koji pokrivaju šatore za prikolice, krovne šatore, šatore za kampiranje, šatore za tuširanje, ruksake , vreće za spavanje, prostirke i viseće mreže serije.

Ukoliko imate potrebu za našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte.

03


Vrijeme objave: Apr-27-2022